Hyppää pääsisältöön
Ympäristöteknologia – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Jätteistä uusiutuvaa energiaa

Air Liquide kehittää innovatiivisia teknologioita, jotka käyttävät jätteitä uusiutuvan energian ja puhtaamman polttoaineen aikaansaamiseen kestävällä tavalla. Maanviljely- ja kotitalousjätteet muodostavat luonnollisesti raakaa biokaasua, uusiutuvaa energianlähdettä. Air Liquiden valikoimassa on kalvotekniikka, joka hyödyntää biokaasua ja muuntaa sen energiaksi, jolla voidaan korvata fossiilisia polttoaineita ja jota voidaan käyttää lämmittämiseen, sähköntuotantoon ja puhtaisiin polttoaineisiin.

Lue lisää uusiutuvasta energiasta Air Liquide-konsernin nettisivuilta.

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme nesteytettyjä kaasuja säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Luotettavat tuotteet

  Ainutlaatuinen tuotantoteknologia ja ISO-sertifioidut laitteistot varmistavat tuotteiden luotettavuuden.

 • 03

  Asiantuntijamme

  Asiantuntijamme opastavat sinua optimoimaan yrityksesi toimintoja, kun kaasuja käytetään vedenkäsittelyyn, hajunpoistoon ja jätteiden käsittelyyn.

 • 04

  Tutkimus ja kehitys

  Maailmanlaajuinen sovellusasiantuntijoiden, insinöörien sekä tutkimus- ja kehitystiimien verkostomme auttaa sinua selvittämään yrityksesi tarpeisiin soveltuvat optimaaliset ratkaisut.