Hyppää pääsisältöön
SMARTOP och ALTOP

Top-tuoteperhe

Kaasupullot kaikkiin tarpeisiisi

Top-tuoteperhe – Air Liquiden käytännölliset kaasupullot

Air Liquidelta on saatavana kattava sarja käytännöllisiä kaasupulloja hitsauskäyttöön. Tähän kaasupullosarjaan kuuluvat EXELTOP™, ALTOP™, SMARTOP™ sekä MINITOP –venttiilikuvulla varustettu ALbee™. Kaasupullot tarvikkeineen täyttävät kaikenlaiset tarpeet ja vaatimukset – olipa kyseessä runsaasti kaasua kuluttava hitsausprosessi tai vaikkapa harrastusluonteinen hitsausprojekti, johon tarvitaan vain vähän kaasua. Olemme antaneet kaasupulloillemme nimen Top-tuoteperhe.

EXELTOP™ on varustettu uudenlaisella kaksivaiheisella säätimellä

Exeltop
EXELTOP

EXELTOP on markkinoidemme myydyimmän kaasupullon ALTOP:in seuraaja.

EXELTOP:issa on  

  • Sisäänrakennettuna uudenlainen kaksivaiheinen säädin, joka vakauttaa kaasun virtauksen
  • Jatkuva sisällön näyttö
  • Pikaliitäntä kaasulajista riippumatta
  • Näkyvämpi auki/kiinni-kytkin
  • Kestävä ja ergonominen teräskupu, joka suojaa venttiiliä

Lue lisää EXELTOPista:

EXELTOP

ALTOP™ on Air Liquiden Top-tuoteperheen suosikkituote

ALTOP Air Liquide

ALTOP on ollut jo pitkään Air Liquiden Top-tuoteperheen myydyin tuote. Se on aina käyttövalmis: voit aloittaa hitsauksen heti, kun kaasuletku on liitetty venttiiliin. Pullossa on pikaliitäntä.

ALTOP-kaasupullossa on kiinteä suojakupu, jossa on sisäänrakennettu, suojattu paineensäädin, kaasun syötön kytkin ja pullon täyttöpaineen mittari. Se on äärimmäisen helppokäyttöinen ja toimiva ratkaisu.

Lue lisää:

SMARTOP™ on Air Liquiden vakioventtiilillä varustettu kaasupullo

SMARTOP

SMARTOP on Air Liquiden vakioventtiilillä varustettu kaasupullo teollisuuskäyttöön. Pulloventtiilissä on kaasun syötön kytkin ja sisäänrakennettu kaasupullon täyttöpaineen mittari. Lisäksi siinä on jäännöskaasuventtiili, joka estää epäpuhtauksien pääsyn kaasupulloon. Kaasupulloon liitetään erillinen paineensäädin.

Lue lisää:

ALbee

PDF - 1.64 MB

ALbee™ on MINITOP™-venttiilillä varustettu ostopullo

ALbee with Minitop

ALbee-kaasupullossa on sisäänrakennettu, suojattu paineensäädin, jossa on kaasun syötön kytkin, pullon täyttöpaineen mittari sekä kantokahva. ALbee on täydellinen valinta käyttökohteisiin, joissa kaasua ei tarvita suuria määriä. Saat pullon käyttöösi maksamalla vain käyttöoikeudesta. Kun pullo on tyhjä, voit käydä vaihtamassa sen täyteen Air Liquiden lähes 100 jälleenmyyntipisteessä ja maksat silloin vain kaasusta. 

ALbee soveltuu paitsi suojakaasuhitsaukseen, myös hitsaus-, leikkaus- ja juottosovelluksiin, joissa käytetään asetyleenin ja hapen seosta. Lisäksi saatavana on typpipulloja (Cool-malli) mm. LVI-alan sovelluksiin ja ilmastolaitteiden vuodonetsintään. ALbee-hitsauskaasupullot soveltuvat etenkin liikkuvaan käyttöön ja harrastuskäyttöön.

Lue lisää ALbee-kaasupullosta

Osta kaasupullosi on line

Kaasupullot on helppo ostaa on-line.

Ilmapallojen täyttökaasu 

Vietä entistäkin juhlavammat ylioppilasjuhlat, lastenkutsut, syntymäpäivät tai häät: ALbee™ Fly -kaasulla täytetyt heliumpallot nostavat juhlatunnelman kattoon! Lisätietoja ilmapallojen täyttämisestä kaasulla saat ALbee Flyn sivulta

Lue lisää:

ALbee Fly -esite

PDF - 501.38 KB

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586