Hyppää pääsisältöön

Ympäristö

Air Liquide tarjoaa kaasuja ympäristösovelluksiin

Air Liquidella on teollisuus- ja erikoiskaasuratkaisuja sekä laitteistoja että palveluja ympäristöteknologian tarpeisiin, esimerkiksi päästöjen hallintaan, vedenkäsittelyyn ja jätteiden kierrätykseen. Nykypäivän teollisuuden suuri haaste on optimoida tuotantoa ja samalla minimoida ympäristövaikutusta. Air Liquide toimii yhteistyössä useiden teollisuusyritysten kanssa kehittääkseen ja integroidakseen kaasuteknisiä ratkaisuja, joilla pyritään vähentämään ympäristölle haitallisia päästöjä sekä parantamaan veden- ja jätteenkäsittelyprosesseja.  

Lue lisää kestävästä kehityksestä

Ympäristöteknologia – arvoketju

Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme nesteytettyjä kaasuja säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Luotettavat tuotteet

  Ainutlaatuinen tuotantoteknologia ja ISO-sertifioidut laitteistot varmistavat tuotteiden luotettavuuden.

 • 03

  Asiantuntijamme

  Asiantuntijamme opastavat sinua optimoimaan yrityksesi toimintoja, kun kaasuja käytetään vedenkäsittelyyn, hajunpoistoon ja jätteiden käsittelyyn.

 • 04

  Tutkimus ja kehitys

  Maailmanlaajuinen sovellusasiantuntijoiden, insinöörien sekä tutkimus- ja kehitystiimien verkostomme auttaa sinua selvittämään yrityksesi tarpeisiin soveltuvat optimaaliset ratkaisut.

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586