Hyppää pääsisältöön
Air Liquide uusiutuva energia

Uusiutuva energia

Air Liquide tarjoaa ratkaisuja, joilla edistetään kestävää kehitystä

Air Liquide -konserni

Air Liquide -konserni tarjoaa kilpailukykyisiä uusiutuvan energian ratkaisuja, joilla edistetään kestävää kehitystä vedyn ja biokaasun avulla. 

Maailmanlaajuisesti Air Liquidella on aktiivinen rooli, kun kehitetään uusiutuvan energian ratkaisuja ja innovaatioita. Air Liquiden Advanced Business kehittää ja ottaa käyttöön kestäviä energiaratkaisuja esim. kuljetuksissa ja energiahuollossa. 

Lue lisää Air Liquide -konsernin uusiutuvan energian kehitystyöstä Air Liquide Advanced Business.  

Air Liquidelta ratkaisuja vedyn käytöstä energialähteenä

Air Liquide on päätoimija nopeasti kasvavalla energiasektorin alalla, joka käyttää vetykaasua energialähteenä. Meillä on asiantuntijoita vedyn tuotannossa, jakelussa ja varastoinnissa sekä polttoainekennojen ja säiliöasemien käytössä. Vetykaasu yhdistettynä ilman happeen voidaan muuttaa sähköksi polttoainekennojen avulla ja jossa puhdas vesi on ainoa jäämätuote! 

Air Liquide kehittää biokaasulla toimivia energiaratkaisuja

Air Liquide kehittää myös uusiutuvan energian ratkaisuja, jotka käyttävät biokaasua. Biokaasu, jota saadaan biojätteestä esim. kotitalouksista, maataloudesta ja elintarviketuotannosta, otetaan talteen ja käytetään usean puhdistuksen jälkeen sähkön ja lämmön tuotantoon sekä kuljetuksiin. Biokaasu on vaihtoehto fossiilisille polttoaineille ja on kuten vety (kts yllä) yksi ratkaisu energia- ja ympäristövaatimuksille, joita ihmiskunnalla on ratkaistavinaan. 

Lue lisää aiheesta Ympäristö ja Kestävä kehitys.

 

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586