Hyppää pääsisältöön

Tutkimus ja analysointi

Air Liquide tarjoaa kaasuratkaisuja tutkimukseen ja analysointiin

Air Liquide tarjoaa kaasuja ja palveluja moniin tutkimus- ja analysointitoimintoihin, kuten kaasukromatografiaan ja puhdastilatesteihin. Toimitamme kaasuratkaisuja, kuten kalibrointikaasuja ja kuljetuskaasuja, tutkimuslaitoksiin, yliopistoihin ja tilauslaboratorioihin. Ratkaisumme kattavat sertifioidut kalibrointistandardit, kuljetuskaasut testaukseen ja ALPHAGAZTM -kaasut, jotka muun muassa täyttävät tyypilliset LCMS:lle (Liquid Chromatography Mass Spectrometry) ja GCMS:lle (Gas Chromatography Mass Spectrometry) asetetut vaatimukset. Kaasujemme ja palvelujemme avulla voit varmistaa, että analyysit tehdään mahdollisimman tarkasti.

Lue lisää kaasuista tutkimukseen ja analysointiin:

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Asiantuntemus

  Air Liquiden asiantuntijoilla on kattava tietämys analysointilaitteistoista ja -työkaluista, joilla optimoit analysointituloksesi.

 • 02

  Kattava tarjonta

  Air Liquide valmistaa ja toimittaa erilaisia korkealaatuisia analysointikaasuja, sekä puhtaita kaasuja että kaasuseoksia, ja niiden lisäksi myös kaasulaitteita ja palveluja.

 • 03

  Laatu

  Pyrimme prosesseissamme ja tuotteissamme täydelliseen laatukontrolliin. Tuotteemme vastaavat tai jopa ylittävät kaikkien analysointikaasuja koskevien standardien vaatimukset.

 • 04

  Tarkkuus

  Tuotteidemme mukana toimitetaan todistus analysointitarkkuudesta, jäljitettävyydestä ja akkreditoinnista.

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586