Hyppää pääsisältöön

Teräksen ja metallin työstö

Air Liquide toimittaa kaasuratkaisuja teräksen ja metallintyöstöön

Jo yli 100 vuotta sitten Air Liquide kehitti ja valmisti kaasuja, laitteistoja ja palveluja teollisuuden käyttöön teräksen ja metallin työstöön, kuten hitsaamiseen, leikkaamiseen, pintakäsittelyyn ja lämpökäsittelyyn. Tarjoamme kaasuja – argonia, happea, typpeä, hiilidioksidia, heliumia ja vetyä – kaasupulloissa tai nesteytetyssä muodossa säiliöautoissa (bulkkitoimitus) yrityksesi tarpeen mukaan. Tavaramerkkimme ARCAL™, LASAL™ ja ALNAT™ ovat kansainvälisten asiantuntijoidemme kehittämiä, ja niiden tarkoituksena on vastata teollisuuden tarpeisiin ja vaatimuksiin teräksen ja metallin työstössä.

 

Teräksen ja metallin työstö – arvoketju

Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme nesteytettyjä kaasuja säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Laatu

  Air Liquide valmistaa puhtausasteiltaan erilaisia kaasuja yrityksesi tarpeisiin. Tätä varten teemme räätälöityjä analyysejä toiveidesi mukaan.

 • 03

  Maailmanluokan asiantuntijat

  Air Liquide on globaali yritys, jonka kansainvälinen asiantuntijaverkosto on erikoistunut hitsaamiseen, leikkaamiseen ja lämpökäsittelyyn. Asiantuntijamme auttavat sinua kehitystyössä ja innovaatioissa.

 • 04

  Kestävyys

  Teräksen ja metallin työstämiseen suunnatut tuotteemme, esimerkiksi ARCAL™ja LASAL™, ovat kehitetty ympäristö huomioon ottaen, mikä tarkoittaa pienempiä hiilidioksidi- ja dityppioksidipäästöjä.

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586