Hyppää pääsisältöön

Metallurgia

Air Liquide toimittaa kaasua metallurgian käyttötarkoituksiin

Air Liquide toimittaa happea, typpeä ja argonia metallurgian eri käyttötarkoituksiin eli sulatusuunien oxy-fuel-järjestelmistä aina inertointiin ja kaasunpoistoon. Toimitamme suurempia määriä kaasuja nestemäisinä säiliöihin tai valmistamme ne paikan päällä käyttökohteessa. Toimitamme myös kaasumaisena pakattuina pulloihin. Tarjoamme ratkaisuja kaasupullojen käsittelyyn, seurantaan ja huoltoon. 

Tuotantokustannukset, tuotelaadun parantaminen tai tuottavuus ovat teollisuudessa haasteita, kuten myös ympäristövaikutukset ja ympäristöä koskevat lait. 

Pitkäaikaisen yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan käyttöösi tietämyksemme ja innovatiivisen teknologiamme, joiden avulla saat turvallisen, luotettavan ja kilpailukykyisen ratkaisun toimialasi kaasu-, laitteisto- ja palvelutarpeisiin.

Metallurgia – arvoketju

Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Alan johtava toimija

  Air Liquide on maailman johtava metalliteollisuudessa käytettävien teollisuuskaasujen, kuten hapen, typen ja argonin, toimittaja.

 • 02

  Räätälöidyt ratkaisut

  Asiantuntijamme pyrkivät kanssasi yhdessä löytämään sopivimman ja kustannustehokkaimman kaasuratkaisun, joka perustuu puhtaudelle, virtaukselle, tilavuudelle ja turvallisuudelle asettamiisi vaatimuksiin ja toiveisiin.

 • 03

  Luotettavuus

  Air Liquiden kaasuratkaisut ovat luotettavia ja toistettavia ja noudattavat tiukkoja ja alati muuttuvia määräyksiä.

 • 04

  Maailmanlaajuinen toiminta

  Air Liquiden maailmanlaajuinen metallurgian asiantuntijaverkosto auttaa miljoonia asiakkaita kaikkialla maailmassa.

 • 05

  Tutkimus ja kehitys

  Maailmanlaajuinen tutkimuksen ja kehityksen parissa toimiva sovellusasiantuntijoiden verkostomme auttaa sinua selvittämään yrityksesi tarpeisiin soveltuvat optimaaliset ratkaisut.

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586