Hyppää pääsisältöön

Elintarvikkeet

Air Liquide tarjoaa kaasuratkaisuja elintarviketeollisuudelle

Air Liquide tarjoaa turvallisia ja tehokkaita kaasuratkaisuja elintarviketeollisuudelle. Toimitamme kaasuja, laitteistoja ja palveluja kaikkiin elintarviketuotannon vaiheisiin aina maanviljelystä loppukäyttöön. Ratkaisumme kattavat sekä elintarvikkeiden valmistusprosessit että elintarvikkeiden jakelun, esimerkiksi jäädytyksen, jäähdytyksen, juomien hiilihapotuksen, pakkauksen suojakaasuun (MAP) ja inertoinnin.

Air Liquiden elintarviketeollisuuden kaasuratkaisut vastaavat kaikkia voimassa olevia terveys- ja turvallisuusstandardeja, kuten HACCP ja ISO 22000, ja ovat täysin jäljitettäviä.

Kaasut noudattavat myös elintarvikkeiden lisäaineita koskevia eurooppalaisia standardeja seuraavien E-numeroiden mukaisesti:

 • E290 hiilidioksidille
 • E941 typelle
 • E948 hapelle 

Varmistamalla turvallisuuden ja laadun autamme sinua pidentämään elintarviketuotteiden säilyvyysaikaa, mikä taas tehostaa liiketoimintaasi ja parantaa sen kannattavuutta. Asiantuntijamme auttavat sinua sovittamaan kaasuratkaisut laitoksesi prosesseihin. Heillä on laaja-alainen tietämys, joka perustuu sekä vuosien kokemukseen että kansainvälisiin tutkimuksiin ja kehitykseen.
Lue lisää elintarvikekaasuista ALIGALTM.

Fokus turvallisuudessa

Air Liquiden elintarvike- ja juomateollisuudelle tuottama nesteytetty hiilidioksidi, happi ja typpi täyttävät HACCP-standardin ja ISO 22000 standardin vaatimukset.

Pitkät innovatiivisen työn perinteet

Air Liquide -konsernilla on pitkät perinteet kryogeenisten teknologioiden ja innovaatioiden kehittämisessä elintarviketeollisuudelle. Paikalliset elintarviketeollisuuden asiantuntijamme toimivat tiiviissä yhteistyössä konsernin tutkimuskeskusten kanssa voidakseen auttaa sinua implementoimaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka voivat parantaa tuotantoa ja lisätä kannattavuutta.

Elintarvikkeet – arvoketju

Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Sertifioidut kaasut

  Air Liquiden kaasut valmistetaan voimassa olevien elintarviketuotteita koskevien turvallisuus- ja laatustandardien mukaisesti.

 • 02

  Toimialan asiantuntijuus

  Air Liquide kehittää ja parantaa jatkuvasti sovelluksia ja laitteistoja elintarviketeollisuuden käyttöön, jotta yrityksesi pystyy vastaamaan turvallisuuden ja laadun asettamiin haasteisiin.

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586