Hyppää pääsisältöön

Elektroniikkavalmistus

Elektroniikkavalmistus

Air Liquide toimittaa kaasuja, palveluja ja tukee kustannustehokkaita ratkaisuja elektroniikkakomponenttien valmistukseen ja juotosprosesseihin. Hapettuminen, heikko juotettavuus ja korkeat huippulämpötilat painettujen piirilevyjen juottamisessa vaikeuttavat juotossaumojen valmistamista. Käyttämällä typpeä luodaan inertti atmosfääri juotoksen aikana, jolloin voidaan poistaa edellä mainittuja epätoivottuja vaikutuksia. 

Lue lisää Nexeliasta aalto- ja pastajuotokseen. 

Autamme sinua tuotannossasi

Elektroniikan komponenttien kokoonpano on kehittynyt huimasti, joten elektroniikkatuotteista on tullut pienempiä, kevyempiä ja edullisempia. Kilpailukyvyn säilyttäminen elektroniikkavalmistuksessa edellyttää, että valmistajat pysyvät ajan tasalla teknologian kehityksessä ja pystyvät alentamaan kustannuksiaan sekä noudattamaan uusimpia säännöksiä. Air Liquide on ollut elektroniikkavalmistajien tukena 1990-luvulta lähtien tarjoamalla ratkaisuja prosessin kaikkiin vaiheisiin aina testauksesta varastointiin ja puhdistamiseen. 

Air Liquide -konserni tarjoaa kaasuratkaisuja elektroniikkateollisuudelle

Air Liquide -konsernin kotisivuilla kerrotaan globaaleista, innovatiivisista ratkaisuista elektroniikkateollisuudelle, mm. puolijohteiden, aurinkokennojen ja litteiden näyttöjen valmistuksesta. Air Liquide Electronics tarjoaa elektroniikkateollisuudelle useita erilaisia tuotteita ja palveluja

  • Kaasuntuotanto suoraan käyttäjän toimipaikassa
  • Nesteytetyn kaasun toimitukset (bulkkitoimitukset)
  • Laitteistot ja asennukset
  • Analysointipalvelut
  • Kaasujen ja kemikaalien käsittely

 

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586