Hyppää pääsisältöön

Ajoneuvoteollisuus

Ratkaisuja ajoneuvoteollisuudelle hitsaamiseen ja leikkaamiseen

Air Liquide tarjoaa ajoneuvoteollisuudelle monipuolisia ratkaisuja, jotka kattavat kaasut, laitteistot ja palvelut esimerkiksi hitsaamiseen, leikkaamiseen, lämpökäsittelyyn, kalibrointiin ja analysointiin. Asiantuntijamme auttavat optimoimaan yrityksesi prosesseja ja haluavat varmistaa, että yrityksesi ja henkilökuntasi toimivat turvallisesti kaasuja käyttäessään ja käsitellessään.

Meille on tärkeää, että saat laadultaan ja suorituskyvyltään sellaisia kaasuja ja laitteita, joita toiminnassasi tarvitset, ja että ne toimitetaan perille käyttöpaikkaan.

Lämpökäsittely 

Air Liquide tarjoaa kaasusovelluksia lämpökäsittelyyn tuotenimellä ALNATTM. Konseptiimme kuuluu, että autamme sinua parantamaan yrityksesi prosesseja ja noudattamaan ajoneuvoteollisuudessa käytettävään lämpökäsittelyyn liittyviä tiukkoja määräyksiä ja turvallisuusvaatimuksia.

Hitsaaminen 

Ajoneuvoteollisuus edellyttää yhä kevyempiä materiaaleja, samalla kun ympäristövaatimukset tiukkenevat. Kehittyneet hitsausratkaisumme auttavat sinua valmistajana suunnittelemaan kevyempiä ajoneuvoja, jotka aiheuttavat vähemmän pakokaasuja. Tarjoamme erilaisia kaari- ja laserhitsaustekniikoita sekä teollisuuskaasuja, jotka auttavat parantamaan hitsaustyön laatua ja lisäämään tuottavuutta. ARCALTM -suojakaasut on kehitetty erityistarpeidesi ja suorituskykyvaatimustesi mukaisesti.

Kalibrointi ja pakokaasujen analysointi 

Air Liquide valmistaa monipuolisen valikoiman puhtaita erikoiskaasuja ja erikoiskaasuseoksia sekä analysointi-instrumenttien kaasunkäsittelylaitteistoja, jotka kalibroivat ja analysoivat ajoneuvojen ja moottorien pakokaasuja. Kaasumme on valmistettu kaikentyyppisiin laboratoriossa ja tien päällä tehtäviin päästömittauksiin.

Ajoneuvoteollisuus – arvoketju

Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme kaasuja myös säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Fokus tarkkuudessa

  Puhtaus, analysointitarkkuus sekä luotettavat ja nopeat toimitukset varmistavat, että pystyt täyttämään ne vaatimukset ja tuottamaan sellaisia tuloksia, joita ajoneuvoala vaatii.

 • 03

  Laatu

  Air Liquide valmistaa puhtausasteiltaan erilaisia kaasuja yrityksesi tarpeisiin. Tätä varten teemme räätälöityjä analyysejä toiveidesi mukaan.

 • 04

  Innovaatiot

  Air Liquiden asiantuntijoilla on tukenaan kansainvälinen tutkimus- ja kehitysverkosto.

 • 05

  Kestävyys

  Teräksen ja metallin työstämiseen tarkoitetut tuotteemme, kuten ARCAL™ ja LASAL™ , on kehitetty ympäristö huomioon ottaen, mikä tarkoittaa pienempiä hiilidioksidi- ja dityppioksidipäästöjä.

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586