Hyppää pääsisältöön
MyGAS, asiakasportaali

myGAS asiakasportaali

Osta kaasut ja tarvikkeet jälleenmyyjiemme kautta tai tilaa myGAS-asiakasportaalista!

myGAS – Air Liquiden asiakasportaali

myGAS on Air Liquiden asiakasportaali, josta voit tilata kaasuja, tarvikkeita ja näet laskusi sekä saat tuotetietoja. Rekisteröidy jo tänään!

Löydä lähin jälleenmyyjämme

Voit ostaa tarvitsemasi teollisuuskaasut jälleenmyyjiemme kautta.

Teollisuuskaasujen jälleenmyyjät

ALbee-ostopullon jälleenmyyjät

Tilaa teollisuuskaasuja ja tarvikkeita Air Liquiden myGAS-asiakasportaalista

Kyllä haluan lisätietoja (uusi asiakas)

Tilaa kaasua (olet jo asiakas)

HUOM! Asiakaskohtaisia erikoiskaasuja ja nestemäisiä kaasuja ei voi tilata myGAS-asiakasportaalin kautta. Lisätietoja saat täältä.

Näin toimii myGAS

myGAS-asiakasportaalista voit tilata kaasuja ja tarvikkeita online mihin vuorokauden aikaan tahansa. Voit valita toimituksen jälleenmyyjiemme kautta tai suoraan Air Liquidelta. Voit halutessasi myös itse noutaa tilaamasi kaasut jälleenmyyjiltämme. Jälleenmyyjäverkostomme on kattava, joten löydät läheltäsi sinua palvelevan yhteistyökumppanimme. 

Sen lisäksi, että myGAS:in kautta kaasujen ja tarvikkeiden tilaaminen on nopeaa ja helppoa, voit sen kautta nähdä myös tilaus- ja laskuhistoriasi, kuten myös ajan tasalla olevan kaasupullojen tai -pakettien varastosaldon.

myGAS on läpinäkyvä asiakasportaali, josta löydät kaikki kaasujen tarvetta koskevat tiedot. Pääset myGAS-asiakastietoihisi missä ja milloin tahansa, kun sinulla on internet-yhteys käytössäsi. Yrityksesi asiakastilin hallinnoijana voit antaa oikeuden kollegoillesi niihin tietoihin, joita he työssään tarvitsevat.    

Tilaa on-line

Voit tilata nopeasti ja helposti verkossa silloin, kun sinulle sopii. Lisäksi näet aina ajantasaiset tiedot tilauksesi tilasta ja toimituksesta. Voit milloin tahansa pyytää kaasutarjouksen ja saada myös tarjouksen muista tuotteistamme.

Löydät tiedot laskuista helposti 

Kaikki asiakirjasi on koottu samaan paikkaan, joten löydät helposti tiedot tilaushistoriastasi, varastosaldostasi sekä sen muutoksista, sopimuksistasi ja laskuistasi samasta paikasta. Henkilökohtaisissa asetuksissa voit valita, miten haluat vastaanottaa laskusi ja myös maksaa verkossa. 

Käytössäsi ovat tuotetiedot ja Air Liquiden tuki

Saat helposti portaalista tiedot, joita tarvitset kaasuista,tarvikkeista ja palveluista. Kaasuluettelomme sisältää käyttäjäystävällisiä haku- ja suodatinominaisuuksia, jotta löytäisit helposti ne tuotteet, joita työssäsi tarvitset. Löydät myös tuotetietoutta ja käyttöturvallisuustiedotteet sekä yksityiskohtaista tietoa käyttökohteista ja kuljetuksista.Jos tarvitset apua oikean kaasun valinnassa, kokeile Kaasuopastamme , josta helposti löydät kaasut, joita tarvitset.  

Rekisteröidy nopeasti ja helposti yllä olevan linkin kautta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 020 779 0586 tai asiakaspalvelu.finland@airliquide.com

Tervetuloa -  autamme sinua mielellämme!

Osta kaasupullosi on-line 

Voit joustavasti ostaa ALbee-kaasupullosi on-line

 

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586