Hyppää pääsisältöön
Air Liquide, kestävä kehitys, työntekijämme

Työntekijämme

Voidakseen täyttää asiakkaidensa vaatimukset, on Air Liquidella useita asiantuntijoita ja pitkän tähtäimen kestävän kehityksen strategia, joka varmistaa, että meillä on oikeaa asiantuntemusta.

Tieto, intohimo ja sitoutuminen

Mielestämme asiantuntijuus on muutakin kuin tietoa ja taitoa. Air Liquiden työntekijät ovat henkilöitä, jotka kyvyillään, intohimollaan ja sitoutumisellaan vaikuttavat yrityksen menestykseen. Voidaksemme täyttää eri toimialojen asiakkaidemme odotukset, meillä on tarjota useita asiantuntijoita ja pitkän tähtäimen strategia, joka varmistaa, että meillä on oikeat henkilöt oikeilla paikoilla ja oikeaan aikaan. 

Meidän mielestä työntekijämme ovat avain menestykseemme ja sen vuoksi yritys on riippuvainen työntekijöidensä älykkyydestä, luovuudesta ja tavoitteesta saavuttaa yhä parempia tuloksia. Annamme työntekijöillemme vastuuta ja luotamme heidän kykyynsä suoriutua työstään. Kannustamme myös terveeseen tasapainoon vapaa-ajan ja työelämän  välillä, koska näin saamme sitoutuneita ja menestyviä työntekijöitä. 
 

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586