Hyppää pääsisältöön
Air Liquide, kestävä kehitys, innovaatioiden ja sovellusten kehittäminen

Innovaatioiden ja sovellusten kehittäminen

Air Liquide Pohjoismaissa ehkäisee ilmastonmuutosta kehittämällä innovaatioita ja sovelluksia, jotka lisäävät energiatehokkuutta, pienentävät hiilidioksidipäästöjä ja optimoivat asiakkaidemme resursseja.

Air Liquide Pohjoismaissa ehkäisee ilmastonmuutosta kehittämällä innovaatioita ja sovelluksia, jotka lisäävät energiatehokkuutta, pienentävät hiilidioksidipäästöjä ja optimoivat resursseja. Green Origin ilmastovastuullinen kaasu on esimerkki innovaatiosta, joka johtaa  hiilidioksidipäästöjen vähenemiseen.

Osalla innovaatioistamme on vaikutusta kestävän kehityksen ja säilyvyyden parantamiseen, kuten esim. energiakäytön pienentämiseen, elintarvikkeiden pidempään elinkaareen, jätevesien puhdistamiseen ja kemikaalikäytön vähentämiseen, kun taas toiset innovaatiot vaikuttavat tuoteturvallisuuteen ja laatuun. 

Air Liquide -konserni edistää fossiilivapaan yhteiskunnan kehitystä. Pohjoismaissa teemme aktiivisesti työtä tämän eteen mm. kehittämällä biokaasua teollisuuden ja kuljetuksien tarpeeseen, edistämällä vedyn käyttöä tulevaisuuden energialähteenä ja tutkimalla ja kehittämällä CCS (Carbon Capture and Storage)-mahdollisuuksia.
 

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586