Hyppää pääsisältöön
Teräksen ja metallin työstö – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Syväjäädytys (Deep Cryogenic Treatment, DCT)

Air Liquiden ALNAT™ DCT syväjäädyttää tuotteita alle –80 °C:n lämpötilaan ja parantaa kestävyyttä kulumista, pistesyöpymistä ja halkeamista vastaan ja vähentää samalla materiaalin jäännösjännitteitä. ALNAT DCT on kontrolloitu prosessi, joka on erittäin turvallinen, tehokas ja luotettava.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme nesteytettyjä kaasuja säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Laatu

  Air Liquide valmistaa puhtausasteiltaan erilaisia kaasuja yrityksesi tarpeisiin. Tätä varten teemme räätälöityjä analyysejä toiveidesi mukaan.

 • 03

  Maailmanluokan asiantuntijat

  Air Liquide on globaali yritys, jonka kansainvälinen asiantuntijaverkosto on erikoistunut hitsaamiseen, leikkaamiseen ja lämpökäsittelyyn. Asiantuntijamme auttavat sinua kehitystyössä ja innovaatioissa.

 • 04

  Kestävyys

  Teräksen ja metallin työstämiseen suunnatut tuotteemme, esimerkiksi ARCAL™ja LASAL™, ovat kehitetty ympäristö huomioon ottaen, mikä tarkoittaa pienempiä hiilidioksidi- ja dityppioksidipäästöjä.