Hyppää pääsisältöön
Teräksen ja metallin työstö – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Lämpökäsittely

Air Liquide tarjoaa kaasua, laitteita ja palveluja, jotka auttavat luomaan, käyttämään ja kontrolloimaan teollisuusuunien sisäilmaa lämpökäsittelyprosesseissa. Lisäksi asiantuntijamme tarjoavat kattavaa tietämystään avuksi yrityksesi prosessien suunnitteluun. Toimitamme turvallisia, luotettavia ja räätälöityjä laadultaan yhtenäisiä kaasuratkaisuja perille käyttökohteisiin auttamaan yrityksesi toiminnan ja kustannusten optimoimisessa. Tarjontaamme kuuluu myös, että autamme sinua noudattamaan lämpökäsittelyyn liittyviä tiukkoja määräyksiä ja turvallisuusvaatimuksia.

Lue lisää lämpökäsittelyratkaisuistamme:

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme nesteytettyjä kaasuja säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Laatu

  Air Liquide valmistaa puhtausasteiltaan erilaisia kaasuja yrityksesi tarpeisiin. Tätä varten teemme räätälöityjä analyysejä toiveidesi mukaan.

 • 03

  Maailmanluokan asiantuntijat

  Air Liquide on globaali yritys, jonka kansainvälinen asiantuntijaverkosto on erikoistunut hitsaamiseen, leikkaamiseen ja lämpökäsittelyyn. Asiantuntijamme auttavat sinua kehitystyössä ja innovaatioissa.

 • 04

  Kestävyys

  Teräksen ja metallin työstämiseen suunnatut tuotteemme, esimerkiksi ARCAL™ja LASAL™, ovat kehitetty ympäristö huomioon ottaen, mikä tarkoittaa pienempiä hiilidioksidi- ja dityppioksidipäästöjä.