Hyppää pääsisältöön
Teräksen ja metallin työstö – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Plasmaleikkaus

Air Liquide tarjoaa kaasuja plasmaleikkaukseen, jolla voidaan leikata sellaisia metalleja, joita ei voi leikata liekillä. Plasmaleikkauksessa leikkauskulma voi olla pienempi verrattuna polttoleikkaukseen, leikkausnopeus on suurempi ja leikkausviillosta tulee siisti ja sileä. Tietyissä olosuhteissa plasmaleikkaus tuottaa samanlaatuista jälkeä kuin laserleikkaus mutta huomattavasti pienemmillä kustannuksilla.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme nesteytettyjä kaasuja säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Laatu

  Air Liquide valmistaa puhtausasteiltaan erilaisia kaasuja yrityksesi tarpeisiin. Tätä varten teemme räätälöityjä analyysejä toiveidesi mukaan.

 • 03

  Maailmanluokan asiantuntijat

  Air Liquide on globaali yritys, jonka kansainvälinen asiantuntijaverkosto on erikoistunut hitsaamiseen, leikkaamiseen ja lämpökäsittelyyn. Asiantuntijamme auttavat sinua kehitystyössä ja innovaatioissa.

 • 04

  Kestävyys

  Teräksen ja metallin työstämiseen suunnatut tuotteemme, esimerkiksi ARCAL™ja LASAL™, ovat kehitetty ympäristö huomioon ottaen, mikä tarkoittaa pienempiä hiilidioksidi- ja dityppioksidipäästöjä.