HVAC tekniker

Hiilidioksidi R-744 - ympäristövastuullinen ratkaisu jäähdytys- ja jäädytyslaitteisiin

kylindustri

Ympäristövastuullinen jäähdytysaine
Air Liquide tarjoaa käyttöösi ympäristöystävällistä ja luonnonmukaista jäähdytysainetta. R-744 hiilidioksidi on ympäristövastuullinen ja luonnonmukainen jäähdytysaine, jolla on erinomaiset termodynaamiset ominaisuudet, alhainen energiankulutus sekä minimaalinen Global Warming Potential. Hiilidioksidi R-744 on sopiva mm teollisuuden jäähdytysjärjestelmissä sekä kauppojen jäähdytyslaitteissa, kylmävarastojen lämpötilan säätämisessä ja kylmäkuljetuksissa sekä siirrettävissä ilmastointilaitteissa.

CO2 R-744 on tulevaisuuden ratkaisu moniin jäähdytyssovelluksiin. Uusi lainsäädäntö edellyttää, että markkinoiden tulee tarjota ympäristövastuullisempia jäähdytystuotteita, jotta kuluttaja voisi luopua aiemmin käyttämistään jäähdytysaineista ja valita tuotteen, joka ottaa huomioon ympäristön.

Lue blogistamme:
Uudet ympäristöystävälliset Eurooppa-standardit – suuri haaste jäähdytysalalle

On helppoa tehdä oikea valinta
Tarjoamme useita erilaisia toimitusvaihtoehtoja hiilidoksidille R-744: kaasupulloja, kaasupullopaketteja ja nestetoimituksia, riippuen siitä, kuinka paljon kaasua tarvitset. Voit ostaa kaasut suoraan meiltä tai lähimmältä jälleenmyyjältämme.

Typpeä koeponnistukseen ja vuodonetsintään

HVAC tekniker

Typpi on koeponnistuksessa ja vuodonetsinnässä tavallisemmin käytetty kaasu. Air Liquide tarjoaa ALbee Cool/Nitrogen, joka on erityisesti tarkoitettu HVAC-markkinoille (Heating, Ventilating, Air conditioning). ALbee on kätevä ostopullo, jonka työpaine on 0-50 baaria koeponnistukseen, vuodonetsintään, huuhteluun ja juottamiseen. Kaasupullossa on sisäänrakennettu korkeapainesäädin varustettuna ¼ tuuman SAE-liitännällä.  

Mikäli tarvitset suurempia määriä kaasua ja voit työskennellä suuremmalla paineella kuin 50 baaria, on meillä tarjota luonnollisesti myös kaasupulloja ja kaapullopaketteja vuokralle.

Vetykaasuseos vuodonetsintään

ac underhåll

Tavallisin kaasuseos vuodonetsintään on 5% vetyä (H2) typessä (N2). Tämä kaasuseos ei ole palovaarallista, myrkyllistä eikä ympäristölle haitallista. Kun käytät asianmukaista vuodonetsintään tarkoitettua laitetta, voit löytää merkittävästi pienempiä vuotoja tämän seoksen avulla, verrattuna siihen, jos käyttäisit puhdasta typpeä tai vuodonetsintään tarkoitettua suihketta. Koska vety on erittäin pieni molekyyli, onnistuu vuotojen paikallistaminen jäähdytysjärjestelmässä nopeasti kaasuvuotoilmaisimen avulla. On mahdollista löytää hyvin pieniä vuotoja, pienempiä kuin 5 grammaa vuodessa. Kaasuseos on yhteensopiva standardiin typpiregulaattoriin.

Onko sinulla kysymyksiä?

Täytä yhteydenottolomake!