livsmedel

Kaasuratkaisumme elintarviketeollisuudelle

Air Liquide tarjoaa turvallisia ja tehokkaita kaasuratkaisuja elintarviketeollisuudelle. Toimitamme kaasuja, laitteistoja ja palveluja elintarviketuotannon koko ketjulle maanviljelystä loppukuluttajalle. Ratkaisumme kattavat sekä elintarvikkeiden valmistusprosessit että elintarvikkeiden jakelun, esimerkiksi jäädytyksen, jäähdytyksen, juomien hiilihapotuksen, pakkaamisen suojakaasuun (MAP) sekä inertoinnin.

Air Liquiden kaasuratkaisut elintarviketeollisuudelle täyttävät kaikki voimassaolevat turvallisuusstandardit, kuten esim HACCP, ja niillä on täysi jäljitettävyys. Kaasut noudattavat myös eurooppalaisia elintarvikelisäaineita koskevia standardeja seuraavin E-numeroin: 

  • E290 hiilidioksidi
  • E941 typpi
  • E948 happi

Varmistamalla turvallisuuden ja laadun, voimme auttaa sinua pidentämään elintarviketuotteidesi säilyvyyttä, jolloin toiminnastasi tulee tehokkaampaa ja kannattavampaa. Asiantuntijoillamme, jotka auttavat sinua sopeuttamaan kaasuratkaisun prosessiin, on monen vuoden kokemus globaalista tutkimuksesta ja kehityksestä. 

Air Liquide -konsernilla on pitkä kokemus kryogeenisten teknologioiden ja innovaatioiden kehittämisestä elintarviketeollisuudelle. Paikalliset elintarvikesovellusten asiantuntijamme tekevät läheistä yhteistyötä konsernin tutkimuskeskuksen kanssa pystyäkseen auttamaan asiakkaitamme implementoimaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka voivat parantaa tuotantoa ja lisätä kannattavuutta.

Onko sinulla kysymyksiä?

Täytä yhteydenottolomake!