Hyppää pääsisältöön

Servitrax - Air Liquiden seurantajärjestelmä

Säästä aikaa ja rahaa Air Liquiden kaasupullojen Servitrax-seurannan avulla.

Servitraxin avulla

Air Liquide yksinkertaistaa kaasupullojen käsittelysi

Kaikki Air Liquiden omistamat kaasupullot on varustettu ainutlaatuisilla viivakoodeilla, joiden avulla kaasupullon toimitusketjun kaikki eri vaiheet voidaan jäljittää. Viivakoodien avulla voidaan helposti ja nopeasti selvittää, minne kaasupullo on toimitettu, mitä kaasutuotetta se sisältää ja mikä sen eränumero on.

Saat apua toimintakulujesi optimoinnissa

Pullovarastosi pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Servitraxin tiedot helpottavat varaston ylläpitoa ja auttavat sinua optimoimaan vuokrakulusi. 

Säästät aikaa 

Toimitusasiakirjassa on esitetty viivakoodinumero ja muut tiedot. Tehdyt varastomuutokset on esitetty selkeäsi, mikä varmistaa oikean laskutuksen. Aikaa vievät, käsin suoritettavat varastoinventaariot voidaan minimoida.

Hyödyt paremmasta jäljitettävyydestä 

Jokaisen kaasupullon tiedot luetaan toimitusketjun kaikissa vaiheissa ja pullohistoriatiedot tallennetaan. Näin pystymme myös vastaamaan esimerkiksi laadunvalvontaa, täyttöä, eränumeroa ja testauspäivämäärää koskeviin kysymyksiin.

Seurattavuutta kaikissa vaiheissa

Jokainen kaasupullo merkitään ensin yksilöivällä viivakoodilla. Sen jälkeen viivakoodiin liitetään siihen kuuluvat pullotiedot, kuten sarjanumero, valmistuspäivä, testauspäivä, tilavuus ja valmistaja.Täytön yhteydessä kaasupulloon liitetään täytettävän kaasutuotteen tiedot. Ensin luetaan täyttörampin tiedot, ja siihen kuuluva eränumero rekisteröidään. Sen jälkeen luetaan tuotekoodi ja kaasupullon tiedot.

Ennen kuljetusta kaikki pullot valmistellaan täyttöasemalla. Kaikkien mukaan otettavien pullojen tiedot luetaan ja pullot lastataan autoon.Toimituksen yhteydessä kuljettaja lukee kaikkien toimitettujen ja palautettujen kaasupullojen tiedot asiakkaan luona. Asiakas hyväksyy toimituksen ja saa toimitusasiakirjan, jossa näkyvät myös viivakoodinumero sekä kaikki toimitetut ja palautetut kaasupullot.

Stelio - tuotteiden seurattavuus omassa toimintaympäristössäsi

Air Liquide tarjoaa käyttöösi myös StelioTM -palvelun. 
Stelio-palvelu on luotettava, tehokas työkalu tuotteiden jäljitykseen omassa toiminnassasi. Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, joiden on tarpeen tietää kaasupullojen sijainti yrityksen sisällä, joilta edellytetään jäljitettävyyttä tai jotka yksinkertaisesti haluavat tehostaa kaasupullojen ylläpidon turvallisuutta, laatua, taloudellisuutta ja logistiikkaa.

Kysymyksiä?

Mahdolliset Servitraxia koskevat kysymykset voi lähettää Servitrax.FINLAND@airliquide.com

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586