Hyppää pääsisältöön
Metallurgia – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Valaminen

Air Liquide toimittaa teollisuuskaasuja ja oxy-fuel-polttimia valuprosesseihin esimerkiksi senkan esilämmitykseen ja sulattamiseen. Air Liquiden EGAL-prosessissa (Expanding Gas Air Liquide) käytetään nesteytettyjä kaasuja, argonia ja typpeä, rajoittamaan kontaktia sulatetun metallin ja ilmassa olevien kaasujen, kuten hapen, typen ja vesihöyryn, kanssa sulattamisprosessin aikana.

Air Liquide tarjoaa ALNAT™ tuoteohjelmaa, joka koostuu kaasuista, kaasulaitteista ja palveluista, joita tarvitset intertointiprosessiisi.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Alan johtava toimija

  Air Liquide on maailman johtava metalliteollisuudessa käytettävien teollisuuskaasujen, kuten hapen, typen ja argonin, toimittaja.

 • 02

  Räätälöidyt ratkaisut

  Asiantuntijamme pyrkivät kanssasi yhdessä löytämään sopivimman ja kustannustehokkaimman kaasuratkaisun, joka perustuu puhtaudelle, virtaukselle, tilavuudelle ja turvallisuudelle asettamiisi vaatimuksiin ja toiveisiin.

 • 03

  Luotettavuus

  Air Liquiden kaasuratkaisut ovat luotettavia ja toistettavia ja noudattavat tiukkoja ja alati muuttuvia määräyksiä.

 • 04

  Maailmanlaajuinen toiminta

  Air Liquiden maailmanlaajuinen metallurgian asiantuntijaverkosto auttaa miljoonia asiakkaita kaikkialla maailmassa.

 • 05

  Tutkimus ja kehitys

  Maailmanlaajuinen tutkimuksen ja kehityksen parissa toimiva sovellusasiantuntijoiden verkostomme auttaa sinua selvittämään yrityksesi tarpeisiin soveltuvat optimaaliset ratkaisut.