Hyppää pääsisältöön

LASAL™

Kaasuja lasersovelluksiin

LASAL™ – kaasuja lasersovelluksiin

LASAL on Air Liquiden tuotenimi lasersovelluksissa käytettäville kaasuille, ja se kattaa monipuolisen valikoiman kaasuja kaikenlaisiin laserlaitteisiin. LASAL-laserkaasuihin kuuluvat hiilidioksidi, typpi (typpikaasu), happi (happikaasu) ja helium, joko puhtaina kaasuina tai seoksina. Kaasuvalinta määräytyy laserlaitteen ja tehtävän työn mukaan. Tavallisesti typpeä, heliumia ja hiilidioksidia käytetään laserkaviteetteihin, typpeä tai happea leikkaamiseen ja argonia tai heliumia hitsauksen suojakaasuna. Kaasujen lisäksi tarjoamme teknistä neuvontaa, koulutusta ja muita palveluita sekä kaasulaitteistoja.

Riippumatta siitä, mitä kaasua sovellukseesi tarvitaan, LASAL-kaasumme ja -kaasuseoksemme auttavat pienentämään käyttökustannuksia paitsi tehostamalla tuotantoa ja parantamalla laatua, mutta myös pidentämällä laserlaitteesi käyttöaikaa.

Laserkaasuja käytetään hitsaukseen, leikkaamiseen, pintakäsittelyyn ja merkintään 

Lasertekniikkaa käytetään yleisesti teollisuudessa, ennen kaikkea hitsauksessa, leikkaamisessa, pintakäsittelyssä ja merkinnässä sekä erityisesti sovelluksissa, joissa mitoilla, pinnan tarkkuudella ja pienellä lämpövaikutuksella on suuri merkitys. Sitä käytetään myös komponenteissa, joiden muoto on monimutkainen ja joiden työstäminen vaatii suurta tarkkuutta. Laseria käytetään ohutlevyntyöstössä, keittiövarusteiden ja elektroniikkakomponenttien hitsauksessa tai yksityiskohtien valmistuksessa liikenneteollisuuden robottihitsauksessa.

Lue lisää LASAL-suojakaasuista teollisuuskaasuohjelmastamme (PDF)

LASAL-kaasujen toimittaminen

Air Liquide toimittaa LASAL-kaasuja eri määrinä ja seoksina.

Jos tarvitset suuria määriä kaasua, voimme toimittaa sen nesteytettynä säiliöautossa. Tällöin asennamme sopivan säiliön ja haihduttimen, joka seuraa kaasunkulutusta. Toimitamme kaasuja myös kaasupulloissa.

 

 

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Lue lisää LASALista täältä:

LASAL-kaasuja käyttäviä toimialoja

Lue lisää LASAL-kaasujen käytöstä toimialallasi:

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586