Hyppää pääsisältöön
Juomat – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

pH:n säätö

Air Liquide tarjoaa ratkaisun, jossa käytetään hiilidioksidia jätevesien pH:n säätöön. Tämä menetelmä tarjoaa mitattavissa olevia etuja turvallisuuden ja kustannusten suhteen verrattuna järjestelmiin, joissa käytetään myrkyllisiä ja syövyttäviä mineraalihappoja, kuten rikkihappoa. Hiilidioksidi on turvallisempaa, koska se minimoi ympäristövaikutuksen ja pienentää onnettomuusriskiä. Ratkaisu pienentää prosessin, infrastruktuurin ja ylläpidon kustannuksia. Näin vältyt vaarallisten happojen toimittamiseen, varastointiin ja käyttöön liittyviltä kustannuksilta, kuten hapoille altistuvien laitteiden kulumisesta aiheutuvat kustannukset.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Sertifioidut kaasut

  Air Liquiden kaasut valmistetaan voimassa olevien elintarviketuotteita koskevien turvallisuus- ja laatustandardien mukaisesti.

 • 02

  Tietämystä panimoiden toiminnasta

  Air Liquide kehittää jatkuvasti uusia sovelluksia ja laitteistoja juomateollisuudelle. Asiantuntijamme auttavat sinua käsittelemään kohtaamiasi haasteita ja keskittyvät auttamaan sinua tuotannon, laadun ja kannattavuuden tehostamisessa.

 • 03

  Tutkimuskeskus

  Air Liquiden tutkimus- ja kehityskeskukset pyrkivät jatkuvasti kehittämään uusia, entistä turvallisempia ja tehokkaampia ratkaisuja juomateollisuudelle.