Hyppää pääsisältöön
Juomat – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Deoksigenaatio

Air Liquide voi auttaa tarjoamalla ratkaisun, joka poistaa pieniä määriä happea juomista. Tietyt juomat sisältävät komponentteja, jotka ovat erittäin herkkiä oksidaatiolle, mikä voi aiheuttaa tuotteen värin ja maun muuttumisen jakelun aikana. On todettu, että vain 10 ppm happea voi aiheuttaa muutoksia. Johtamalla (kuplittamalla) inerttiä kaasua juoman läpi ennen varastointia ja pullottamista voidaan vähentää juomassa olevan jäännöshapen määrä jopa arvoon 1–3 ppm, mikä pidentää juoman säilyvyysaikaa.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Sertifioidut kaasut

  Air Liquiden kaasut valmistetaan voimassa olevien elintarviketuotteita koskevien turvallisuus- ja laatustandardien mukaisesti.

 • 02

  Tietämystä panimoiden toiminnasta

  Air Liquide kehittää jatkuvasti uusia sovelluksia ja laitteistoja juomateollisuudelle. Asiantuntijamme auttavat sinua käsittelemään kohtaamiasi haasteita ja keskittyvät auttamaan sinua tuotannon, laadun ja kannattavuuden tehostamisessa.

 • 03

  Tutkimuskeskus

  Air Liquiden tutkimus- ja kehityskeskukset pyrkivät jatkuvasti kehittämään uusia, entistä turvallisempia ja tehokkaampia ratkaisuja juomateollisuudelle.