Hyppää pääsisältöön
Juomat – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Inertointi, suojakaasupatjat ja kuplitus tai kaasuhuuhtelu

Air Liquide auttaa sinua valitsemaan sopivan menetelmän valmistamasi juoman hapettumisen ehkäisemiseen. Hapettumista ilmenee, kun tuotetta ympäröivä tyhjä tila sisältää kosteutta ja happea, mikä taas vaikuttaa negatiivisesti itse tuotteeseen. Inertointi, suojakaasupatjat ja kuplitus tai kaasuhuuhtelu ovat kolme tavallisinta tapaa ehkäistä hapettumista poistamalla happi tuotetta ympäröivästä ilmasta. Kun happi korvataan erittäin puhtaalla typellä, tyhjä tila täyttyy kuivalla ja inertillä kaasulla, joka suojaa juomaa.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Sertifioidut kaasut

  Air Liquiden kaasut valmistetaan voimassa olevien elintarviketuotteita koskevien turvallisuus- ja laatustandardien mukaisesti.

 • 02

  Tietämystä panimoiden toiminnasta

  Air Liquide kehittää jatkuvasti uusia sovelluksia ja laitteistoja juomateollisuudelle. Asiantuntijamme auttavat sinua käsittelemään kohtaamiasi haasteita ja keskittyvät auttamaan sinua tuotannon, laadun ja kannattavuuden tehostamisessa.

 • 03

  Tutkimuskeskus

  Air Liquiden tutkimus- ja kehityskeskukset pyrkivät jatkuvasti kehittämään uusia, entistä turvallisempia ja tehokkaampia ratkaisuja juomateollisuudelle.