Hyppää pääsisältöön

EXELTOP™

ALTOPin seuraaja

EXELTOP – kehittynyt sisäinen kaksivaiheinen säädin

EXELTOP -tuotetta ei voi vielä tilata Suomesta.

EXELTOP on kehittynyt sisäinen kaksivaiheinen säädin, joka tarjoaa tasaisen kaasuvirtauksen sekä aina nopean ja turvallisen sulkumekanismin. EXELTOPin muotoilu on käyttäjäystävällinen ja ergonominen, ja siinä on uudistettu ON/OFF-vipu ja uusi asteikollinen kahva. 

Exeltop

EXELTOPTM – maailmanuutuus hitsaukseen

EXELTOP on myyntivalttimme ALTOPin seuraaja ja todellinen uutuus hitsaukseen. Siinä Air Liquiden johtava teknologia ja asiantuntemus muodostavat ainutlaatuisen ratkaisun. Kuten muutkin Top-tuoteperheen jäsenet, myös EXELTOP tarjoaa useita tärkeitä etuja hitsauksessa.

Top-tuoteperhe – Air Liquiden käytännölliset kaasupullot 

Air Liquiden käytännölliset kaasupullot EXELTOP™, ALTOP™, SMARTOP™ ja ALbee™, jossa on MINITOP™-kupu, muodostavat Top-tuoteperheen. Lue lisää Top-tuoteperheestä.

EXELTOPin edut

Jatka työskentelyä nopeasti 

EXELTOPin käyttäminen on helppoa, ja sen avulla varmistat tasaisen ja vakaan virtauksen.

Säästä rahaa 

Vältyt säätimien hankkimis- ja kunnossapitokustannuksilta. Air Liquide tarkastaa venttiilit säännöllisesti.

Säästä aikaa 

Pullo on helppokäyttöinen, ja siinä on sisäinen säädin sekä uudenlainen ON/OFF-vipu. Toimitamme myös pikaliitännän kaasulajista riippumatta.

Säästä kaasua 

Vältyt kaasuhävikiltä ON/OFF-vipumme ansiosta ja näet aina, kuinka paljon kaasua on jäljellä riippumatta siitä, onko pullo auki vai suljettu.

Työskentele turvallisesti 

Työskentelet turvallisesti, koska voit hätätapauksessa sulkea pullon ON/OFF-vivulla. Kupu suojaa venttiiliä, ja sisäisen virtauksenrajoittimen ansiosta ei ole vaaraa, että hitsatessasi altistuisit korkeapaineiselle kaasuvirtaukselle.

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Lue lisää kaasuistamme ja EXELTOPista: