Hyppää pääsisältöön
Elintarvikkeet – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Top injection-system

Air Liquide tarjoaa top injection-system -ruiskutusjärjestelmän, jossa käytetään hiilidioksidia lihatuotteiden, prosessoidun ruoan ja kypsennettyjen tuotteiden jäähdyttämiseen. Tällä menetelmällä kontrolloidaan tuotteiden lämpötilaa. Hiilidioksidi suihkutetaan lumena sekoittimen päältä tuotteen pintaan. Hiilidioksidilumi sekoittuu tuotteisiin, jolloin se jäähdyttää ne välittömästi. Koska hiilidioksidilumi muuntuu kaasuksi, se ei lisää tuotteen nestemäärää. Tästä syystä hiilidioksidi voi toimia tietyissä elintarviketuotteissa suojana bakteereita ja sieniä vastaan.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586