Hyppää pääsisältöön
Elintarvikkeet – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Siivutus

Air Liquide tarjoaa ratkaisun, jossa nesteytettyä typpeä tai hiilidioksidia käytetään kohmetukseen siivutuksen yhteydessä. Ratkaisu on joustava ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi lihan, kalan ja juuston siivutukseen. Menetelmällä vähennetään hävikkiä ja parannetaan hygieniaa ja tuotteen ulkonäköä. Sen avulla voidaan myös nopeuttaa viipalointia.

Kaasut

Kokonaisratkaisumme elintarviketeollisuudelle

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

  • 01

    Sertifioidut kaasut

    Air Liquiden kaasut valmistetaan voimassa olevien elintarviketuotteita koskevien turvallisuus- ja laatustandardien mukaisesti.

  • 02

    Toimialan asiantuntijuus

    Air Liquide kehittää ja parantaa jatkuvasti sovelluksia ja laitteistoja elintarviketeollisuuden käyttöön, jotta yrityksesi pystyy vastaamaan turvallisuuden ja laadun asettamiin haasteisiin.