Hyppää pääsisältöön
Elintarvikkeet – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Cryogenic bottom injection

Air Liquide tarjoaa bottom injection -ruiskutusjärjestelmän, jossa käytetään hiilidioksidia lihatuotteiden, prosessoidun ruoan ja kypsennettyjen tuotteiden jäähdyttämiseen. Tällä menetelmällä kontrolloidaan tuotteiden lämpötilaa. Hiilidioksidi suihkutetaan lumena sekoittimen päältä tuotteen pintaan. Hiilidioksidilumi sekoittuu tuotteisiin, jolloin se jäähdyttää ne välittömästi. Air Liquiden ratkaisussa ruiskutetaan nestemäistä typpeä tai hiilidioksidia pohjasta esim. "kutteriin", jolloin kaasu sekoittuu tasaisesti tuotteeseen, mikä takaa paremman lämpötilan hallinnan.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

  • 01

    Sertifioidut kaasut

    Air Liquiden kaasut valmistetaan voimassa olevien elintarviketuotteita koskevien turvallisuus- ja laatustandardien mukaisesti.

  • 02

    Toimialan asiantuntijuus

    Air Liquide kehittää ja parantaa jatkuvasti sovelluksia ja laitteistoja elintarviketeollisuuden käyttöön, jotta yrityksesi pystyy vastaamaan turvallisuuden ja laadun asettamiin haasteisiin.