Hyppää pääsisältöön
Elintarvikkeet – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Cryogenic bottom injection

Air Liquide tarjoaa bottom injection -ruiskutusjärjestelmän, jossa käytetään hiilidioksidia lihatuotteiden, prosessoidun ruoan ja kypsennettyjen tuotteiden jäähdyttämiseen. Tällä menetelmällä kontrolloidaan tuotteiden lämpötilaa. Hiilidioksidi suihkutetaan lumena sekoittimen päältä tuotteen pintaan. Hiilidioksidilumi sekoittuu tuotteisiin, jolloin se jäähdyttää ne välittömästi. Air Liquiden ratkaisussa ruiskutetaan nestemäistä typpeä tai hiilidioksidia pohjasta esim. "kutteriin", jolloin kaasu sekoittuu tasaisesti tuotteeseen, mikä takaa paremman lämpötilan hallinnan.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586