Hyppää pääsisältöön
ALbee

ALbee™

Nykyaikainen kaasupullo

ALbee™ – uudenaikainen kaasupullo, joka helpottaa työtäsi

ALbee with Minitop

ALbeeta on saatavana sekä 5- että 11-litraisena ostopullona, joten se soveltuu joustavaksi, varmaksi ja taloudelliseksi ratkaisuksi pienempiin kaasutarpeisiin. Valikoimassa on kuusi erilaista kaasua (argon, argonseos, asetyleeni, happi, typpi ja helium).

ALbee-kaasupullossa on sisäinen säädin ja erottuva ON/OFF-kytkin, yksinkertaisesti ja helposti säädettävä virtauksenrajoitin sekä kätevä sisältömittari. Kaasupullo soveltuu erinomaisesti hitsaukseen ja leikkaamiseen, ilmastointi-, lämmitys- ja LVI-aloille.

ALbee on uudenaikainen ostopullo, josta on tullut suosittu hitsaajien keskuudessa kaikilla aloilla. ALbee auttaa sinua säästämään sekä aikaa että rahaa ja tekee työstäsi turvallisempaa ja joustavampaa.
Lue, kuinka DynaMaten työntekijät Södertäljessä suoriutuvat työstään nopeammin ja pienemmällä rasituksella käyttämällä ALbeeta. Lue myös Pyhäjoen LVI-Tarvikkeen kertomus ALbee -kaasupullon hyödyistä työssään. 

Ilmapallojen täyttökaasu

Helium till ballonger

Vietä entistäkin juhlavammat ylioppilasjuhlat, lastenkutsut, syntymäpäivät tai häät! ALbee™ Fly -kaasulla täytetyt heliumpallot nostavat juhlatunnelman kattoon! Lisätietoja ilmapallojen täyttämisestä kaasulla saat ALbee Flyn sivulta.

 

Lue lisää ALbee- ja ALbee Fly -tuotteista

ALbee-kaasupulloja käyttävät toimialat

Lue lisää ALbee-kaasupullojen käyttämisestä omalla toimialallasi:

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586