Hyppää pääsisältöön
ALbee

ALbee™

Nykyaikainen kaasupullo

ALbee™ – uudenaikainen kaasupullo, joka helpottaa työtäsi

ALbee with Minitop

ALbeeta on saatavana sekä 5- että 11-litraisena ostopullona, joten se soveltuu joustavaksi, varmaksi ja taloudelliseksi ratkaisuksi pienempiin kaasutarpeisiin. Valikoimassa on kuusi erilaista kaasua (argon, argonseos, asetyleeni, happi, typpi ja helium).

ALbee-kaasupullossa on sisäinen säädin ja erottuva ON/OFF-kytkin, yksinkertaisesti ja helposti säädettävä virtauksenrajoitin sekä kätevä täyttömittari. Kaasupullo soveltuu erinomaisesti hitsaukseen ja leikkaamiseen, ilmastointi-, lämmitys- ja saniteettitekniikkaan sekä LVI-aloille.

ALbee on uudenaikainen ostopullo, josta on tullut suosittu hitsaajien keskuudessa kaikilla aloilla. Se on joustava kaasupullo, jolla on suuri kapasiteetti. ALbee auttaa sinua säästämään sekä aikaa että rahaa ja tekee työstäsi turvallisempaa ja joustavampaa.
Lue, kuinka DynaMaten työntekijät Södertäljessä suoriutuvat työstään nopeammin ja pienemmällä rasituksella käyttämällä ALbeeta. Lue myös Vammalan Teollisuuspalvelun (PDF) kertomus ALbee -kaasupullon hyödyistä työssään. 

Ilmapallojen täyttökaasu

Helium till ballonger

Vietä entistäkin juhlavammat ylioppilasjuhlat, lastenkutsut, syntymäpäivät tai häät! ALbee™ Fly -kaasulla täytetyt heliumpallot nostavat juhlatunnelman kattoon! Lisätietoja ilmapallojen täyttämisestä kaasulla saat ALbee Flyn sivulta.

Osta kaasupullo verkosta! 

Voit ostaa kaasupullon verkosta vaivattomasti ja saada sen toimitettuna rahtivapaasti kotiovellesi. Vieraile ALbee-verkkokaupassa.

Lue lisää ALbee- ja ALbee Fly -tuotteista

ALbee-kaasupulloja käyttävät toimialat

Lue lisää ALbee-kaasupullojen käyttämisestä omalla toimialallasi:

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586