Hyppää pääsisältöön
Ajoneuvoteollisuus – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

Sintraaminen

Air Liquide tarjoaa kokonaisvaltaisia kaasuratkaisuja sintraamiseen. Toimitamme typpeä, vetyä tai hiilivetyseoksia sekä palveluja esimerkiksi virtauksen säätämiseen ja luotettavaan valvontaan. Sintratut mekaaniset komponentit valmistetaan yleensä jatkuvatoimisissa uuneissa. Sintraus suoritetaan useissa toisiinsa liittyvissä vaiheissa. Jokaisessa vaiheessa on saatava aikaan juuri tietynlainen ilman koostumus, jotta prosessi onnistuu. Air Liquide on kehittänyt menetelmän, jonka avulla ilman koostumusta voidaan kontrolloida prosessin jokaisessa vaiheessa. Ilmanlaatua voidaan säätää joka vaiheessa niin, että se vastaa vaatimuksiasi erilaisten käsiteltävien komponenttien mukaan.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme kaasuja myös säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Fokus tarkkuudessa

  Puhtaus, analysointitarkkuus sekä luotettavat ja nopeat toimitukset varmistavat, että pystyt täyttämään ne vaatimukset ja tuottamaan sellaisia tuloksia, joita ajoneuvoala vaatii.

 • 03

  Laatu

  Air Liquide valmistaa puhtausasteiltaan erilaisia kaasuja yrityksesi tarpeisiin. Tätä varten teemme räätälöityjä analyysejä toiveidesi mukaan.

 • 04

  Innovaatiot

  Air Liquiden asiantuntijoilla on tukenaan kansainvälinen tutkimus- ja kehitysverkosto.

 • 05

  Kestävyys

  Teräksen ja metallin työstämiseen tarkoitetut tuotteemme, kuten ARCAL™ ja LASAL™ , on kehitetty ympäristö huomioon ottaen, mikä tarkoittaa pienempiä hiilidioksidi- ja dityppioksidipäästöjä.