Hyppää pääsisältöön
Ajoneuvoteollisuus – arvoketju
Valitse arvoketjunvaihe, jossa Air Liquide voi tarjota sinulle ratkaisun.

MIG- ja MAG-hitsaus

Air Liquide tarjoaa kaasuja ja kaasulaitteistoja MIG- ja MAG-hitsaukseen, esimerkiksi suojakaasut ARCALTM . MIG-hitsauksen (Metal Inert Gas) kaasuseoksia käytetään pääasiassa ruostumattoman teräksen, alumiinin tai kupariseosten hitsaamiseen. MAG-hitsaus (Metal Active Gas) on joustavaa ja voi soveltua tilanteisiin, joissa on hitsattava nopeasti ja hitsaustuloksen on oltava siisti. Tätä prosessia käytetään manuaaliseen ja puoliautomaattiseen hitsaukseen ja automatisoiduissa ja robotisoiduissa asennuksissa, joilla hitsataan niukkaseosteista hiiliterästä, runsasseosteista ruostumatonta terästä tai muita seoksia tai puhtaita metalleja, kuten alumiinia ja kuparia.

Kaasut

Käyttöturvallisuustiedote ja esitteet

Miksi kannattaa valita meidät?

 • 01

  Laaja tarjonta

  Tarjoamme kaasuja pulloissa eri tilavuuksisissa sekä kaikki tarvitsemasi kaasulaitteistot. Toimitamme kaasuja myös säiliöautoilla ja tarjoamme ratkaisuja, jotka mahdollistavat kaasuntuotannon myös käyttökohteessa laitoksessanne.

 • 02

  Fokus tarkkuudessa

  Puhtaus, analysointitarkkuus sekä luotettavat ja nopeat toimitukset varmistavat, että pystyt täyttämään ne vaatimukset ja tuottamaan sellaisia tuloksia, joita ajoneuvoala vaatii.

 • 03

  Laatu

  Air Liquide valmistaa puhtausasteiltaan erilaisia kaasuja yrityksesi tarpeisiin. Tätä varten teemme räätälöityjä analyysejä toiveidesi mukaan.

 • 04

  Innovaatiot

  Air Liquiden asiantuntijoilla on tukenaan kansainvälinen tutkimus- ja kehitysverkosto.

 • 05

  Kestävyys

  Teräksen ja metallin työstämiseen tarkoitetut tuotteemme, kuten ARCAL™ ja LASAL™ , on kehitetty ympäristö huomioon ottaen, mikä tarkoittaa pienempiä hiilidioksidi- ja dityppioksidipäästöjä.