Hyppää pääsisältöön

Air Liquide ja Motonet laajentavat yhteistyötään

Møt Air Liquide på Oslo Motorshow 23.-25. oktober

Motonet on toiminut Air Liquiden ALbee-kaasupullojen jälleenmyyjänä vuodesta 2015 ja laajentaa nyt valikoimaansa myös Air Liquiden vuokrapulloihin sekä kattavaan kaasuvalikoimaan.

Air Liquiden ja Motonetin yhteistyö valikoiman laajennuksen osalta alkoi Turun Motonetistä lokakuussa 2020 ja etenee jaksoissa siten, että vuoden 2022 kesään mennessä lähes kaikissa Motonetin myymälöissä on Air Liquiden kattava tuotevalikoima. Tällä hetkellä vuokrakaasut löytyvät Turun lisäksi myös Motonetin Espoon Hannuksen, Lohjan, Loimaan, Oulun, Porin, Kouvolan ja Kaarinan myymälöistä.

Motonet-yhteistyön kautta Air Liquide pystyy tarjoamaan kaasua tarvitseville asiakkaille lähes koko maan kattavan jälleenmyyntiverkoston. Samalla asiakas pystyy hyödyntämään Motonetin laadukkaan tavaratalovalikoiman, laajat aukioloajat sekä lukuisat muut palvelut, kuten viime vuonna yritysasiakkaille suunnatun Motonet PROn.

Tarkista lähin Motonet-tavaratalosi https://www.motonet.fi/fi/tavaratalot ja lue lisää Motonet PRO -yritysmyyntipalvelusta www.motonetpro.fi.

Air Liquidelta antaa lisätietoja:
Key Account Manager Jaakko Kanniainen
jaakko.kanniainen@airliquide.com
040 649 7166

Osoite

Yrttipellontie 1 C, 90230 Oulu

Puhelin

020 779 0586